917
انواع دلمه,دلمه برگ,طرز تهیه دلمه,طرز تهیه کوکو,انواع کوکو,دلمه فلفل دلمه, دلمه مو,دلمه برگ ...


6
هویج رو اگر سرخ کنید رنگ و هم شکل قشنگ تری به غذا می ده .هویج زمان خیلی کمی برای سرخ کردن لازم ...


219
آشپزي آشپز باشي آشپزباشي پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس ...


109
مواد لازم برای ۴ نفر. گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم بادمجان قلمی ۴ تا ۶ عدد گوجه ۲ عدد درشت رب گوجه ۲ ...


425
طرز تهیه: 1-لپه و مرغ را با مقداری آب می پزیم. 2-سبزی را خرد کرده و کمی تفت می دهیم. 3- وقتی مرغ ...


889
این پلو یکی از غذاهای قدیمی منطقه آذربایجانه.قدیما تو منطقه آذربایجان عمده ترین غذاهایی که ...


782
آموزش طرز تهیه خورش قیمه مجلسی جا افتاده و خوشمزه مثل نذری آموزش آشپزی و دستور پخت خورش قیمه ...


98
در این بخش - که بسیار به کار ناواردان پخت‌و پز می‌خورد - با فوت و فن‌ها و طرز تهیه انواع و ...


792
باقالی پلو با ماهیچه : چربی های ماهیچه را از آن جدا کرده و کاملا تمیز کنید سپس پیاز را ریز و ...


202
برای اینکه زعفران عطر و بوی خودش را خوب حفظ کند و رنگ ماندگاری داشته باشد با 2یا3قطعه کوچک یخ ...


601
لذت آشپزی با هانی شف - چیزکیک ساده قلب -


601
برنج را پاک کرده و بشویید. یک قاشق پر نمک در آن ریخته روی اجاق با حرارت بالا بگذارید.


262
گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است. ۱۷۰ غذای محلی در گیلان پخت می‌شود.


485
سوپ جو با شیر یکی از زیباترین و خوشمزه ترین سوپهاست که اتفاقا برای ماه رمضان هم بسیار مناسب ...


833
آیا مشکل انتخاب غذا داری؟ نمی دونی با مواد موجود تو منزل چی بپزی؟ من بهت ميگم چی بپزی!


176
شیرینی‌ پفکی پخته بودم که با زرد تخم مرغ درست می‌شه برای همین سفیده تخم مرغ‌ام موندن حیفم ...


754
خرما ی ریز خرد شده رو در اخر به مواد اضافه و با لیسک اروم هم بزنید. قالب 9 اینچی حاضر کنید و ...


985
سلام دوستای عزیزم. بعد از مدت ها، بالاخره نوبت آموزش باقالی پلو با گوشت با تمام نکته های ریز ...